| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Begin: 
don 12 mei 2016 15:00
Eind: 
don 12 mei 2016 17:00
Goed inzetbare medewerkers kunnen beter inspelen op aanpassing van hun takenpakket, verandering in hun loopbaan en ontwikkelingen in de organisatie. De Tafel Duurzame Inzetbaarheid van Noorden Duurzaam start met een inloopspreekuur voor ondernemers met vragen over de duurzame inzetbaarheid van het personeel. U kunt bij ons terecht voor vragen over o.a. mobiliteit, motivatie, vergrijzing, gezondheid/verzuim, scholing, organisatiecultuur.

De Tafel Duurzame Inzetbaarheid bestaat uit een groep professionals met diverse expertises. Samen vinden wij een gepast advies voor uw probleem. Tijdens het inloopspreekuur halen wij uw probleem of vraag op. Deze koppelen wij terug aan de leden van de tafel. Vervolgens nemen twee leden met de juiste expertise contact met u op voor een afspraak om de casus verder uit te diepen. U ontvangt vervolgens een advies op maat.

Hier zijn voor u geen kosten aan verbonden. Pas indien u de hulp wilt inschakelen van tafelleden bij vervolgstappen worden eventuele kosten in rekening gebracht.
E-mail voor vragen: secretaris-ttduin-nn@noordenduurzaam.nl.
We zijn aanwezig in de Kamer van Koophandel op de volgende data of op afspraak.

Donderdag 21 april van 15:00 tot 17:00 uur
Donderdag 12 mei van 15:00 tot 17:00 uur
Donderdag 9 juni van 15:00 tot 17:00 uur
Kamer van Koophandel (5e verdieping)
Leonard Springerlaan 15
9727KB Groningen

Locatie: 
Kamer van Koophandel Groningen
Leonard Springerlaan 15
Groningen, Groningen
Javascript is required to view this map.
 
Socials