| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Begin: 
woe 16 sep 2015 12:30
Eind: 
woe 16 sep 2015 16:30
Op hogeschool Stenden in Leeuwarden vindt woensdag 16 september, midden in de Week van de Smaak, het symposium 'Goochelen met Smaak' plaats. Centraal staat hoe er getoverd wordt met de smaak van ons eten.

Voor een goede gezondheid is verstandig eten en drinken van belang, maar minstens zo belangrijk is dat ons eten lekker smaakt! Over smaak valt nog heel veel te leren. Tijdens het symposium 'Goochelen met Smaak' vertellen verschillende sprekers over hoe er getoverd wordt met de smaak van ons eten en staan er proeverij en entertainment op het programma.

Smakelijke trucjes
Verschillende sprekers vertellen over de smakelijke trucjes die worden toegepast om ons eten nog lekkerder te maken. Ook zijn er diverse demonstraties. Zo laat Albert Kooy, de executive chef van het Stenden Hotel, zien hoe je op natuurlijk wijze umami maakt en vertelt prof. dr. Jaap Seidell over het fenomeen 'Blisspoint'.

Lees verder op:

Locatie: 
Stenden auditorium
Rengerslaan 8
Leeuwarden, Friesland
Javascript is required to view this map.
 
Socials