| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Begin: 
din 8 sep 2015 19:30
Eind: 
din 8 sep 2015 22:00
Young & Fair is hét Nederlandse platform voor jongeren geïnteresseerd en actief in de wereld van eerlijke handel. Via dit platform streven wij ernaar om de kennis over eerlijke handel te vergroten en hiermee de markt voor Fairtrade producten te verruimen. Daarnaast zien zij een rol weggelegd voor Young & Fair om meer jongerenparticipatie te bereiken in de wereld van fair trade. Hiervoor organiseren zij diverse educatieve activiteiten over eerlijke handel.

Op dit moment vinden nog veel projecten en evenementen plaats in Utrecht. Dit is uiteraard een erg centraal punt van Nederland, maar aangezien we de ambitie hebben een nationaal platform te zijn wordt het tijd ook activiteiten te organiseren in Groningen. Daarom gaan we na Young & Fair Utrecht, Young & Fair Groningen opstarten!

Young & Fair wil elk kwartaal een activiteit organiseren in Groningen. Te denken valt aan de vertoning van films op het gebied van eerlijke handel, een lezing over conflictmineralen, een fairtrade markt of een workshop over het intergreren van fair trade binnen je organisatie.

Lees verder op:

Locatie: 
Het Paleis
Boterdiep 111
Groningen, Groningen
Javascript is required to view this map.
 
Socials